Duel d’estils que surt creu pel cadet femení A (74-60)

Updated: novembre 24, 2013

El cadet femení A del TGN Bàsquet va perdre a la pista de La Selva tot i fer un gran partit. Les noies que entrena Laureà Català s’enfrontaven a un rival difícil i que en la primera volta els havia vençut per molts punts de diferència. El començament del matx feia pensar un resultat similar perquè el TGN Bàsquet fallava tirs fàcils i les locals dominaven el rebot. Amb tot, les visitants van millorar la punteria en el segon quart i es va arribar al descans amb un marcador igualat (27-27).  A partir del tercer quart es produeix una lluita de poder a poder. La Selva jugava, tot aprofitant la seva superioritat física, amb bloqueig i continuació mentre que les visitants, més ràpides, penetraven i dividien. El partit estava equilibrat fins que en l’últim quart, la defensa més tancada de les locals i tres jugadores amb quatre faltes de les visitants van decantar el partit amb un parcial d’11-3.

CB LA SELVA    – TGN BASQUET – 74-60

CB LA SELVA 1. Sisniega 16, Aguayo 12, Lopez 9, Escuer, Milà, Llobet 2, Freixes, Miquel, Peso , Ejimeno 23, Prats 12. Tirs Lliures 11/28. Triples 3 Sisniega, Ejimeno, Prats. Faltes 24

TGN BÀSQUET: Maria M. 2, Judit P.8 ; Ana Alicia B , Gisela B. 5, Júlia F. 5, Tibau A. 19, Arfelis A. 6, Anton S. 5, Clàudia G. 10, Irene R. , Bazan M.  Triples 2: Gisela B., Anna T.Tirs lliures 16/32. Faltes 29

Parcials:  13-5 / 14-22 (27-27 descans) / 22-21 / 26-12