El 3×3 Estiu del TGN Bàsquet, un campionat d’alçada

By
Updated: juliol 3, 2017

El 3×3 Estiu del TGN Bàsquet s’ha fet gran. El campionat, que enguany ha complert la seva segona edició, va registrar una participació de fins a 53 equips, una xifra que el situa, segons el seu responsable, Àngel González, a la vora dels 3×3 més consolidats de la demarcació: «La intenció era que el club tingués un 3×3 important dins el calendari d’aquests campionats de la demarcació i enguany hem fet un pas important per aconseguir-ho. L’any passat, en el debut, vam tenir 40 equips i enguany 53. Per posar uns exemples de 3×3 importants, el de Valls, el Ciutat de Tarragona i el de Salou, tenen uns 65 equips, això vol dir que estem a prop».

El pavelló del Sagrat Cor va presentar un aspecte imponent i el club va destinar tres pistes senceres (en el 3×3 es juga a mitja pista i, per tant, les tres pistes es converteixen, de fet, en 6 a l’hora de disputar els partits) al campionat. Les graderies del poliesportiu van estar sempre plenes en una jornada que va començar a les 9 del matí i va finalitzar a les 4 de la tarda amb l’entrega de premis. Els equips guanyadors van ser:

  • Sènior masculí: Katanas serbias
  • Sènior femení: Las chicas de Robledo
  • Cadet masculí: Big Three
  • Cadet femení i infantil femení: Doncic’s girls
  • Infantil masculí: The invencible
  • Aleví mixt: 21-0 i al carrer

També es va realitzar un concurs de triples entre els participants i els guanyadors van ser:

  • Sènior masculí: Aleix Rica
  • Cadet i infantil masculí: Pau Cort
  • Cadet i infantil femení: Maria Fernández
  • Aleví: Sergi Pérez

El TGN Bàsquet, que també organitza un 3×3 durant les festes nadalenques (3×3 Any Nou) vol créixer encara més en aquest tipus de campionats i per això ja pensa com millorar la pròxima edició. «Tenim les claus per poder-ho aconseguir, i tot passa per poder donar un premi econòmic i altres petits detalls. El club vol créixer a l’hora de poder organitzar un 3×3 potent i ara estem en el bon camí. Tenir 20 equips en categoria sènior masculí, amb jugadors que militen en equips de Copa Catalunya o, fins i tot EBA, com és el cas de JJ Miguel o Marc Giménez, i altres que són referència com Adrià Baiget, Eloi Galán, Fernando Boada o Oriol Besora indica que el nivell del campionat cada vegada és més alt. Volem aconseguir més participació en categoria femenina —10 equips entre cadet femení i infantil femení— i així continuar augmentant el volum d’equips», diu González. Entre els participants també es van poder veure exjugadors com Isaac Sepúlveda o Tito Vidaller, per exemple.

De fet, el TGN Bàsquet té unes instal·lacions que li poden permetre créixer tant com vulgui perquè disposa d’almenys dues pistes exteriors més (quatre si sumem les de minibàsquet) per poder organitzar més partits. «Les sensacions van ser molt bones i no hi va haver cap problema», afirma Àngel González, que també va destacar la gran feina dels entrenadors del club lila en l’organització del 3×3 Estiu.

 

GALERIA D’IMATGES

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *