El Benjamí Femení de 4art, campió de la seva categoria

Updated: maig 30, 2014
benjamí femení blau i blanc

El benjamí femení de 4art, que s’estructura competitivament en dos equips, el benjamí Blau i el Blanc, va ser el gran guanyador de la final a 4 que es va disputar el passat cap de setmana. El Blau va vèncer en semifinals el Morell en un partit complicat perquè la mala sortida de les noies del Sagrat Cor va fer que el Morell es posés per davant en el resultat. Amb tot, el Blau va reaccionar i va provocar que el seu rival no anotés cap punt en tot el segon quart. Aquest període va ser decisiu per la victòria i la classificació per la final per les jugadores del TGN Bàsquet (32-22).

En l’altra semifinal, el Blanc va jugar contra l’Àguiles. El conjunt del Sagrat Cor va necessitar l’aportació de jugadores del prebenjamí perquè tenia tres baixes però això no es va notar de forma negativa dins la pista, doncs el conjunt del TGN Bàsquet va guanyar amb contundència (43-16).

En la final entre ambdós conjunts, hi van haver alternances per ambdós costats però l’equip blau va dominar clarament al final del primer quart (6-14) mentre que el Blanc li va tornar el parcial amb un 12-6 en el segon període. En el tercer quart, però, el conjunt Blau va sortir molt fort i va aconseguir una diferència gairebé insalvable pel Blanc. D’aquesta manera, el Blau es va imposar per 37-48.

El Sagrat Cor va demostrar que té el millor equip benjamí femení de 4art de tota la categoria.