El bon treball en els entrenaments atorga la victòria a l’infantil masculí A (48-52)

Updated: gener 27, 2016

L’infantil masculí A del TGN Bàsquet va haver de remuntar després de fer un mal inici. El conjunt lila va cedir la iniciativa al seu rival en els primers minuts perquè no va jugar amb la intensitat que acostuma a fer-ho. Amb tot, les diferències no eren massa desfavorables i les possibilitats de victòria estaven intactes. En el tercer quart el TGN Bàsquet va començar a posar en pràctica el treball dels entrenaments en tot el seu esplendor: amb un atac que consistia en passar i tallar i jugar en l’un contra un, els visitants van agafar les regnes del matx i van acabar guanyant.