El cadet femení 02 fa una bona primera meitat i guanya l’AE Claret (51-44)

Updated: abril 24, 2018

El cadet femení 02 es va imposar a l’AE Claret en un partit que es va decantar del bàndol local durant la primera meitat. Així, les noies que entrena Anna Garcia van dominar des de l’inici tot i que el primer quart no va ser el millor de les liles. En el segon període es va veure la millor versió del TGN Bàsquet, amb intensitat i bona circulació de pilota i el marcador mostrava un clar 26-14 al descans. Amb el pas dels minuts, però, el bon joc local es va anar diluïnt mentre l’AE Claret anava millorant. Amb tot, la victòria va ser pel TGN Bàsquet.