El cadet femení 02A és víctima del gran encert del Reus Deportiu en el quart període i encaixa la derrota (64-57)

Updated: gener 23, 2018

El cadet femení 02 A va perdre a la pista del Reus Deportiu en un partit que, però, va estar molt igualat. El TGN Bàsquet va començar bé, anotant des del perímetre i les roig-i-negres es mantenien al partit gràcies als tirs lliures. Semblava que el partit es decantaria cap al bàndol lila després que en el segon quart el domini en el rebot permetés les tarragonines marcar un parcial de 13-20. Rere un tercer quart molt igualat, el cop de gràcia va venir en els primers minuts de l’últim període. Un parcial de 19-0 de les reusenques en els primers quatre minuts, amb tres triples inclosos, va sentenciar el matx. Tot i la reacció lila, el desavantatge era massa gran.