El cadet femení 03 A derrota el BF Viladecans en un final d’infart (62-64)

Updated: març 5, 2019

L’equip cadet femení 03 A va patir molt per aconseguir la victòria contra el BF Viladecans. El conjunt que entrena Manuel Rubio va començar el partit molt bé gràcies a una molt bona defensa i un gran encert en el tir exterior (15-23). Però en el segon quart les liles van perdre força, van començar a cometre massa errades, a perdre massa pilotes i van veure com el seu rival igualava el matx. Només un parcial de 2-11 en els últims quatre minuts va permetre les tarragonines redreçar el rumb en un matx que es va decidir gairebé en un cara o creu.