El cadet femení 03 A desaprofita un bon començament de partit i perd contra Vedruna Gràcia (73-53)

Updated: octubre 24, 2017

El cadet femení 03 A va perdre contra el Vedruna Gràcia en un partit que va servir per veure les dues cares del conjunt que entrena Albert del Rey. D’entrada, el TGN Bàsquet va començar molt bé, fent un bon bàsquet i marcant el ritme del partit (9-17). Amb tot, les locals van reaccionar i a còpia d’encert en el tir van capgirar el resultat (34-25 al descans).  El conjunt lila es va mostrar irregular a partir d’aleshores i quan pitjor ho tenia (46-30), va fer un parcial de 0-10 que semblava que li donava opcions de triomf. Malgrat tot, el Vedruna, en uns grans últims deu minuts, es va encarregar de frustrar les esperances tarragonines.

VEDRUNA GRÀCIA   73

TGN BÀSQUET   53

VEDRUNA GRÀCIA: Exposito 23, Baeza 9, Crespo 7, Morera 4, Baeza 16 -cinc inicial- Muratet 8, Carro 1, Muñoz 4. Tirs lliures: 13/29, Faltes 28. Triples 4: 2 exposito i 2 baeza

TGN BÀSQUET: Silva 4, Garcia 5, Jaria 7, Gonzalez 5, Molina 10 -cinc inicial- Llanos 15, Ral, Sella 2, Vidaller 4, Crespo. Tirs lliures: 9/29. Faltes 26. Triples 4: Molina 2, Llanos i Jaria.

Parcials: 9-17 25-9 20-18 19-9

Àrbitres: Sánchez i Ruiz.