El cadet femení 03 A es refà de la seva davallada a mig partit i guanya l’AB Vendrell (60-51)

Updated: octubre 31, 2017

El cadet femení 03 A va guanyar un partit on es va mostrar molt irregular. Així, les noies que entrena Albert del Rey van sortir molt bé a la pista, amb molta concentració i una activitat defensiva que permetia el conjunt lila créixer des de la defensa (18-9 al primer quart). Però el segon període va suposar un canvi en la dinàmica del matx. El TGN Bàsquet va perdre la concentració i l’AB Vendrell ho va aprofitar per igualar el matx (30-30 al descans). En el tercer quart les coses no van anar millor perquè les locals no eren capaces de trencar la defensa (molt tancada) de les visitants. No va ser fins els deu últims minuts que el TGN Bàsquet va retrobar les bones sensacions del primer quart i es va endur el triomf.