El cadet femení 03 A fa un partidàs però cau contra el segon classificat, el Lima Horta (52-55)

Updated: febrer 6, 2018

El cadet femení 03 A va perdre contra un dels grans equips de la lliga, el Lima Horta, en un partit molt igualat. De fet, les noies que entrena Albert del Rey van tenir a les seves mans la possibilitat de forçar la pròrroga però el triple que van llençar no va entrar.

El matx va estar marcat per un bon inici visitant que les jugadores del TGN Bàsquet van respondre gràcies a una sòlida defensa que els va permetre arribar al descans amb un mínim avantatge (29-28). El Lima Horta, però, va decidir encarar la segona meitat amb un plantejament defensiu diferent, una zona 2-3 que va bloquejar l’atac lila en els primers compassos. Amb tot, la inspiració ofensiva de Llanos (28 punts), mantenia el seu equip amb possibilitats de victòria. Tot quedava obert per l’últim període (39-43), en què es van poder veure minuts de molta emoció. Al final, el triomf va ser visitant.

Cal destacar que en les files de l’equip cadet van jugar Irene Jiménez i Àngels Ciurana, que van cobrir les baixes per malaltia i lesió de Mei González i Blanca Crespo.

TGN BÀSQUET     52

LIMA HORTA BÀSQUET    55

TGN BÀSQUET: Silva, Garcia 4, Ral 1, Jaria 4, Llanos 28 -cinc inicial- Vidaller, Jiménez 6, Ciurana 2, Molina 5, Sellares 2. Faltes 19, eliminada Jaria al minut 23. Tirs lliures 10/25. Triples 4: Llanos 3, Jiménez 1.

Lima HORTA BÀSQUET: Rodriguez, Llovich 9, Rosales 3, Lopez 6, Fuentes 11 -cinc inicial- Ballesteros 1, Cabrelles 5, Gibert, Arrufat 13, Margarit 5. Faltes 26. Tirs lliures 16/28. Triples 3: Rosales, Margarit, Llovich.

Parcials: 13/21, 16/7, 10/15 i 13/12.

Àrbitres: Arnillas i Sisquelles