El cadet femení 03 A imposa un alt ritme de joc que derrota el fins ara invicte Barça (57-56)

Updated: maig 1, 2018

L’equip cadet femení 03 A va aconseguir una victòria de prestigi després de derrotar el Barça. Així, el conjunt lila va dominar gràcies al seu alt ritme de joc i, tot i que el Barça ho va provar tot per aturar el TGN Bàsquet, les diferències van arribar a ser de 13 punts (46-33). Ni la defensa en zona 2-3 aturava les locals que, però, van iniciar malament el quart període per culpa dels nervis i les males decisions i després que les blaugranes empatessin (51-51), la reacció va  venir de la mà de Judit Garcia amb un triple que va ser cabdal pel triomf final.

TGN BÀSQUET    57

BARÇA   56

TGN BÀSQUET: Vidaller 4, Garcia 10, Gonzalez 6, Llanos 24, Crespo 2 – cinc inicial-  Silva, Ral 2, Fuster 3, Jaria 5 . Faltes 18, eliminades Silva i Crespo minut 36. Tirs lliures 8/25. Triples 5: Llanos 3, Fuster i Garcia.

FC BARCELONA: Molas 6, Badia 2, Civera 11, Ajisafe 4, Sanmartin 13 -cinc inicial- Marti 1, Pedroso 13, Álvarez 2, Rosado 4. Faltes 21. Tirs lliures: 8/20. Triples 4: Sanmartin 3 i Civera

Parcials: 18-11, 14-15, 14-13 i 11-17

Àrbitres: Caballé i Segovia