El cadet femení 03 A perd la concentració i cau en l’últim partit de les fases de preferent contra el CB Lleida (41-56)

Updated: setembre 2, 2018

El cadet femení 03 A ha pagat la intranscendència del partit i ha caigut clarament contra el CB Lleida, un equip que fins avui havia perdut tots els seus partits. Després de la derrota de divendres passat a la pista del Barça CBS (100-40), i les desfetes de les lleidatanes a Terrassa i a Badalona, el conjunt lila havia perdut totes les possibilitats de classificació a la lliga preferent i això s’ha notat negativament avui.

Amb la derrota, el TGN Bàsquet, que guanyant hagués quedat en tercera posició, ha caigut fins a l’última posició del seu grup amb un balanç d’1 victòria i 3 derrotes.

De més a menys

Tot i no fer un bon inici de partit, el TGN Bàsquet ha estat capaç de capgirar la dinàmica en el segon període i, gràcies a una bona defensa, ha marxat al descans amb avantatge (23-18). El tercer quart, però, ha estat molt diferent. Després d’uns primers minuts prou bons en què les tarragonines han mantingut les diferències, les noies que entrena Manuel Rubio s’han desconcentrat totalment, permetent que el CB Lleida dominés a plaer.

Les lleidatanes han aprofitat els mals minuts liles i, a còpia d’encert en el tir —especialment de tres punts—, han obert un bon avantatge.

La derrota no ha permès el TGN Bàsquet tancar les fases d’ascens amb un bon regust de boca en una temporada que, però, tot just comença.