El cadet femení 03 A rep un parcial de 20-0 en tres minuts i perd a la pista el CN Sabadell (74-57)

Updated: novembre 22, 2017

El cadet femení 03 A va perdre a la pista d’un dels equips més potents de la lliga. Les noies del TGN Bàsquet van desaprofitar un gran inici de partit, dels millors minuts de tot el curs (15-23 després del primer quart) i van enterrar les possibilitats de victòria en tres minuts, els que van del minut 17 al descans. Així, el CN Sabadell es va aprofitar d’una inesperada baixada de tensió competitiva visitant i va fer un parcial de 20-0 que després es va demostrar irremuntable. Així, tot i la millora en la segona meitat, la diferència era massa gran i la derrota va ser un fet.

CN SABADELL   74

TGN BÀSQUET   57

CN SABADELL: Méndez 10, Rossell 16, Gago 4, Diaz 15, Morga -cinc inicial- Llorens 7, Sánchez 10, Colmena 2, Bueno 10. Tirs lliures: 16/29. Faltes: 26. Triples 6: Díaz (3), Méndez, Gago i Morga.

TGN BÀSQUET: Silva 3, Vidaller, Jaria 4, Gonzalez 9, Llanos 21 -cinc inicial- Ral 5, Molina 9, Sellares 4, Crespo 2. Tirs lliures: 13/35. Faltes: 20, eliminada Ral al minut 40. Triples: Molina i Ral.

Parcials: 15-23, 26-10, 19-12 i 14-12

Àrbitres: Pino i Martin