El cadet femení 03 A té la victòria a tocar però perd contra el CN Terrassa en el primer partit de la fase d’ascens a lliga preferent (62-57)

Updated: agost 29, 2018

El cadet femení de segon any del TGN Bàsquet ha perdut aquest vespre a la pista del CN Terrassa (62-57) en el primer matx del conjunt lila en la fase d’ascens a lliga preferent. L’equip que entrena Manuel Rubio està obligat a guanyar els dos partits que li queden a casa —demà contra el Joventut Femení (18 h) i diumenge contra el CB Lleida (18 h)— si vol mantenir les aspiracions de classificació.

Així, el TGN Bàsquet jugarà demà contra el Joventut Femení, que avui ha perdut contra el Barça CBS (37-71). El conjunt blaugrana es perfila com el gran favorit i, de fet, a l’equip lila l’interessa que el Barça guanyi tots els seus partits, com també necessita que demà el CB Lleida (que avui descansava en ser un grup de 5 equips), guanyi el seu botxí, el CN Terrassa. Només els dos primers equips es classificaran per la lliga cadet preferent. Amb tot, es tracta de la primera jornada i tot està molt obert.

Amb la mel als llavis

El TGN Bàsquet ha començat prou bé. En un partit on el ritme de joc ha estat molt alt, les noies de Rubio han agafat la iniciativa de seguida, corrent bé la pista, anotant amb certa facilitat i recuperant pilotes (10-14). En el segon quart, però, el CN Terrassa ha reaccionat. Les locals s’han aprofitat d’algunes errades en tirs còmodes de les tarragonines i, a més, d’alguna badada defensiva de les visitants. Les pèrdues de pilota han penalitzat el TGN Bàsquet que ha arribat al descans dos punts per sota en el marcador (26-24).

En el tercer quart la dinàmica ha estat la mateixa. El partit es jugava a tota velocitat i les diferències eren mínimes (47-44 al final del període). Els últims deu minuts han sentenciat. El CN Terrassa ha sabut mantenir la iniciativa i ha aprofitat les ganes del TGN Bàsquet per remuntar. El conjunt lila ha estat imprecís en moments importants quan, després de perdre de 8 punts (54-46 a 4:28 del final), s’ha situat a només dos punts del seu rival (56-54 a 1:30), però aleshores ha perdut dues pilotes i la victòria s’ha escapat, tot i que les tarragonines han lluitat fins a l’últim segon.