El cadet femení 03 B es refà d’un mal inici i guanya l’ADT (49-36)

Updated: febrer 19, 2019

L’equip cadet femení 03 B va derrotar l’ADT en un partit en què va haver d’esforçar-se de valent. Les noies que entrena José Córcoles van fer un mal inici de matx. El TGN Bàsquet no va anotar la seva primera cistella fins el minut 8 de partit quan les de Torreforta ja havien marcat un parcial de 0-12. Malgrat tot, les locals es van refer gràcies a una gran defensa i van capgirar la dinàmica fins a dominar per 30-23 en el minut 25. Però l’ADT no es va rendir i va intensificar l’agressivitat defensiva arribant als deu últims minuts de partit amb un desavantatge de dos punts (34-32).

El TGN Bàsquet no va afluixar i va jugar encara amb més concentració, obrint una escletxa de 13 punts (49-36).