El cadet femení 03 B fa un gran últim període, derrota el Ploms i encadena la tercera victòria consecutiva (52-49)

Updated: abril 17, 2018

El cadet femení 03 B del TGN Bàsquet va sumar la tercera victòria seguida després de guanyar la Salle Ploms en un gran final de partit. El matx va estar molt igualat fins al tercer període. Aleshores, les reusenques es van aprofitar de la davallada en la intensitat del joc de les locals i va arribar al quart període amb 9 punts d’avantatge. Lluny de rendir-se, les tarragonines van fer un quart quart esplèndid, amb molta més intensitat defensiva, van fer un parcial de 21-9 i es van endur el triomf.