El cadet femení 04 A abusa dels triples i perd a la pista de la Salle Ploms (68-66)

Updated: abril 2, 2019

El cadet femení 04 A va perdre a la pista de la Salle Ploms en un partit molt igualat i en què les jugadores del TGN Bàsquet tenien la victòria al seu abast però les errades les van condemnar a la derrota. Deprés d’un bon inici, les liles van obrir un petit forat però les locals van reaccionar abans del descans (30-28). La dinàmica va continuar en el tercer quart i les reusenques van gaudir d’un avantatge de fins a vuit punts (42-34). El TGN Bàsquet va prémer l’accelerador en l’últim quart gràcies a una millora defensiva i la decisió en atac (60-65). Però quan millor ho tenien, les tarragonines es van obsessionar amb els triples i la falta d’encert va permetre la Salle Ploms remuntar i acabar guanyant el partit.