El cadet femení 04 A cedeix massa terreny en el primer quart i perd contra el Femení Sant Adrià B (57-65)

Updated: novembre 5, 2019

El cadet femení 04 A va pagar el seu mal inici i va perdre contra el Femení Sant Adrià B. El conjunt tarragoní va encaixar un parcial de sortida de 0-12 que va aplanar el camí del triomf de les visitants. Així, tot i la millora del TGN Bàsquet en el segon quart, les visitants van mantenir el cap fred i van arribar al descans amb un resultat favorable de 24-34.

A la represa, les liles van patir molt per anotar en els primers minuts i el desavantatge va arribar a ser de 17 punts (30-47). Tot i el panorama descoratjador, el TGN Bàsquet va lluitar fins al final i va retallar diferències però no va poder vèncer.

TGN BÀSQUET      57

FEMENÍ SANT ADRIÀ B    65

TGN BÀSQUET: Cabré (2), Jiménez, Barreira (12), Ciurana (9), Torruella (6) -cinc inicial-  Anguera (22), Cattarin (2), Adserias, Barrero, Martínez, Farell (4). Triples 4: Barreira 2, Ciurana i Anguera. Tirs lliures:11/14. Faltes: 18, eliminada Cabré minut 28.

FEMENÍ SANT ADRIÀ B: Valsera (10), Garcia (6), Cabarrocas (3), Guillen (6), Chisom (11) -cinc inicial- Hernando (3), Clement, Jurjo (10), Garcia M. (12), Alegret (4). Triples 3: Valsera 2 i Jurjo. Tirs lliures: 12/18. Faltes: 18.

Parcials: 6-16, 18-18, 19-23  i 14-8.

Àrbitres: Rodriguez i Carrión