El cadet femení 04 A derrota clarament el Lima-Horta en el primer partit de les fases de Preferent (81-43)

Updated: juliol 12, 2019

El cadet femení 04 A ha sumat el primer triomf en el primer partit de les fases d’accés a la lliga Preferent després de derrotar clarament el Lima-Horta. Les noies que entrena Albert del Rey han sortit a la pista com un tro i han anul·lat completament el seu rival tot fent un parcial de 19-0 en els cinc minuts i mig de partit. La pressió a tota la pista de les liles i la sortida al contraatac han desfet la resistència de les visitants que no trobaven el camí cap al cèrcol. Només els tirs lliures han permès les barcelonines tenir opcions de tir.

L’allau de joc de les tarragonines ha estat total i al final del primer quart el marcador mostrava un contundent 28-9. En el segon quart ha continuat la mateixa dinàmica: molt bona defensa de les liles i transicions ofensives. En atac estàtic, a més, el TGN Bàsquet ha jugat amb molt bon criteri, circulant la pilota amb velocitat i trobant la millor opció de tir.

El concurs de jugadores de primer any com Farell, Navarro o Toldrà ha estat importat per cobrir les baixes d’algunes de les jugadores de Del Rey. Al descans el resultat era de 51-15, amb un domini absolut de les locals.

Però a la represa la superioritat de les liles no ha estat tan gran. Les noies del TGN Bàsquet han estat poc precises i en alguns moments ha semblat que l’esforç físic podia amb elles en un pavelló del Sagrat Cor on feia molta calor. Les pèrdues de pilota i la falta d’encert de cara a cistella han permès el Lima-Horta revifar una mica. La victòria no corria perill però les locals volien guanyar per la màxima diferència possible tenint en compte que l’average (diferència de punts) acostuma a ser clau en aquesta mena de competicions —jugaran a lliga Preferent els tres campions de grup i els dos millors segons—.

Però en l’últim període la diferència no només no s’ha eixamplat sinó que s’ha escurçat una mica. L’encert des de la línia de tres de les visitants i les errades en la passada de les locals han evitat una diferència més gran però no enfosqueix de cap manera la gran actuació de l’equip del TGN Bàsquet.

Demà dissabte el TGN Bàsquet juga el seu segon partit a les 11 h a la pista del CN Sabadell. Una victòria atorgaria la primera plaça a les tarragonines i, per tant, la classificació per la lliga Preferent.

TGN BÀSQUET  81

LIMA-HORTA   43

TGN BÀSQUET: Cabré (8), Barreira, Adserias (11), Fernández (16), Torruella (22) -cinc inicial- Jiménez (2), Toldrà (8), Cattarin (5), Sánchez, Boronat (1), Navarro (4), Farell (4). Tirs lliures 17/32. Cap triple. Faltes: 21.

LIMA-HORTA:  M. Vidal (5), Alcoverro (3), Castan (9), Camarero (12), Albert (6) -cinc inicial- Cabero, Serrano, V. Vidal (2), Zapata (6), Navarro. Triples 3: Camarero 2 i Castan. Tirs lliures: 4/22. Faltes 21. Eliminada: M. Vidal (40′). Desqualificada l’entrenadora visitant per dues tècniques.

PARCIALS: 28-9, 23-6, 17-10 i 13-18.

ÀRBITRES: Carrion i Marin.