El cadet femení 04 A es refà d’un mal inici i derrota el SESE (85-53)

Updated: novembre 27, 2018

L’equip cadet femení 04 A del TGN Bàsquet va guanyar el SESE en un partit on va haver de millorar molt respecte al seu començament de matx per tombar el seu rival. Així, les noies que entrena Albert del Rey van sortir sense la intensitat que acostumen i les visitants ho van aprofitar per fer un parcial de 4-14. Amb tot, la reacció local no va tardar en arribar i al descans el resultat era d’empat a 30. La millora del TGN Bàsquet (especialment en la concentració) va produir-se després del descans on les tarragonines van mostrar una defensa més agressiva i més fluïdesa en atac.

TGN BÀSQUET   85

SESE                     53

TGN BÀSQUET: Jiménez (17), Fernández (6), Barreira (8), Adserias (12), Ciurana (12) -cinc inicial- Cabré (4), Moreno, Barrero (11), Martínez (2), Torruella (9), Toldrà (4). Triples 5: Jiménez (3), Barreria i Ciurana. Tirs lliures: 24/46. Faltes 24.

SESE: Carac (2), Recort (10), Florensa (11), Marcial (18), Alzeta (2) -cinc inicial- González (4), López (2), Martin i Ainsa (4). Tirs lliures: 10/26. Faltes 31. Eliminada: González minut 40.

PARCIALS: 12-17, 18-13, 26-9 i 29-14.

ÀRBITRES: Segovia i Safont.