El cadet femení 04 A fa de la defensa la seva millor arma i guanya el Barça B (55-51)

Updated: novembre 26, 2019

El cadet femení 04 A va aconseguir la segona victòria del cap de setmana després de vèncer el Barça B en un partit marcat per la bona defensa de les locals. Les liles van sortir amb les idees molt clares i van marcar la pauta del matx (16-13 en el primer quart). El desencert ofensiu va provocar que les blaugrana capgiressin el marcador però amb diferències mínimes. La igualtat va ser total durant el tercer període i no va ser fins el quart període que el TGN Bàsquet va trencar el partit (51-43). Amb tot, les errades incomprensibles de les locals va permetre les visitants retallar diferències però les tarragonines van sentenciar des de la línia de tirs lliures.