El cadet femení 04 A fa un gran partit però no pot amb la pressió defensiva del potent Femení Sant Adrià B (69-57)

Updated: setembre 17, 2019

L’equip cadet femení 04 A va fer un debut esperançador a la lliga Preferent en una pista molt complicada, la del Femení Sant Adrià B. Tot i tractar-se d’un rival en edat cadet de primer any, les de Sant Adrià del Besòs són les vigents campiones d’Espanya en categoria infantil, un fet que demostra la seva qualitat. Malgrat això, el TGN Bàsquet va fer un partit molt complet, refent-se d’un parcial d’11-0 de les locals en el minut 5 i de la derrota parcial en el primer període per 24-17.

A partir del segon quart es va veure la millor versió de les tarragonines, amb una gran defensa i les idees molt clares en atac. Al descans, el resultat era de 39-32. En el tercer quart la millora en el joc de les d’Albert del Rey vist en el segon període es va confirmar. El TGN Bàsquet va fer un parcial de sortida de 0-13 que li donava la batuta del matx. Una reacció tardana de les locals va situar el 47-49 a deu minuts del final. El Femení Sant Adrià B va continuar intensificant la seva defensa, amb una pressió angoixant i això li va permetre capgirar el resultat i endur-se el triomf.