El cadet femení 04 A fa una demostració de defensa i encert ofensiu (12 triples) contra el Lima Horta (100-53)

Updated: març 26, 2019

El cadet femení 04 A va derrotar amb contundència el Lima Horta B en un matx amb un gran poder anotador dels dos equips en el primer període (26-24) però amb un clar domini local des del segon quart. Així, l’encert en el tir des de la llarga distància del TGN Bàsquet (12 triples) li va permetre aconseguir un clar avantatge al descans (53-32). La diferència es va fer més gran gràcies a la bona defensa de les locals, que no van perdre, però, la punteria.

TGN BÀSQUET   100

LIMA HORTA   53

TGN BÀSQUET: Moreno (4), Jiménez (9), Barreira (27), Adserias (7), Fernández (16) -cinc inicial- Cabré (2), Toldrà (4), Ciurana (17), Barrero, Torruella (14). Faltes: 29. Tirs lliures: 16/24. Triples 12: Barreira (4), Ciurana (3), Jiménez (2), Fernandez (2), Adserias.

LIMA HORTA B:  Vidal (9), Lorrena (7), Aros (8), Rio (6), Zapata (8) -cinc inicial- Reale, Cabero (3), Torres, Gómez (10), Velasco (2). Faltes 23. Eliminades: Vidal min 40, i Gómez minut 34. Tirs lliures: 12/31. Triples: Lorrena.

Parcials: 26-24, 27-8, 28-11 i 19-10.
Àrbitres: Aliana i Segovia