El cadet femení 04 A fa una gran defensa i deixa el partit contra el CB Igualada mig sentenciat al descans (50-68)

Updated: desembre 3, 2019

L’equip cadet femení 04 A va aconseguir una victòria molt valuosa a la pista del CB Igualada en un partit en què les liles van encarrilar la victòria abans del descans. La intensitat i la concentració defensiva del TGN Bàsquet li va permetre arribar a l’equador del matx amb un resultat favorable de 20-36 i aquesta diferència es mantindria pràcticament inalterable en els segons 20 minuts. Així, el matx es va convertir en una succecció d’imprecisions dels dos equips però el TGN Bàsquet va saber gestionar l’avantatge i endur-se un triomf molt important.

CB IGUALADA  50

TGN BÀSQUET   68

CB IGUALADA: Pareja (6), Manzano (10), Mas (3), Quintana (18), Forner (2) -cinc inicial- Puig (4), Muixi (1), Morón (4),Altes (2). Tirs lliures: 13/25. Faltes: 28, eliminades Pareja i Quintana minut 32. Triples 3: Quintana.

TGN BÀSQUET: Cabré (1), Jiménez (16), Barreira (2), Anguera (12), Torruella (13) -cinc inicial- Moreno (7), Ciurana (8), Adserias (6), Barrero (3), Martínez. Tirs lliures: 15/26. Faltes: 25, eliminada Ciurana minut 27. Triples 5: Jiménez (3), Anguera (2).

Parcials: 9-18, 12-18, 12-17 i 17-15.

Àrbitres: Rey i Suñé