El cadet femení 04 A millora notablement després del descans i guanya el BF Viladecans (80-52)

Updated: abril 30, 2019

El cadet femení 04 A va aconseguir una derrota contundent contra el BF Viladecans. Malgrat el resultat final, el matx va estar molt igualat en els primers vint minuts per culpa de la bona defensa visitant que va anul·lar el bon inici de partit de les noies que entrena Albert Del Rey.  Precisament la defensa va ser la clau del triomf lila, el TGN Bàsquet va deixar en només 7 punts en el tercer període i això va permetre gaudir d’un bon avantatge per encarar els minuts finals.