El cadet femení 04 A no defensa com sap i perd contra la Penya (68-69)

Updated: octubre 16, 2018

L’equip cadet femení 04 A va perdre contra el Joventut de Badalona en un partit on les liles no van defensar amb la intensitat que acostumen a fer-ho. Tot i les nombroses faltes assenyalades en la seva contra, el TGN Bàsquet va deixar anotar molt al rival i al descans el resultat era de 32-42. La diferència va augmentar al llindar del tercer quart (38-52) però aleshores les locals van defensar millor i a ser més incisives ofensivament. Així, les liles van capgirar el resultat (67-63) però les verd-i-negres van jugar millor els instants finals.