El cadet femení 04 A no pot amb el potencial del líder, el Joventut de Badalona (54-37)

Updated: febrer 26, 2019

El cadet femení 04 A va perdre contra el líder imbatut de la lliga, el Joventut de Badalona, després de fer un mal segon i tercer quarts. El conjunt que entrena Albert del Rey va començar prou bé, dominant el partit però les errades que ja s’havien albirat en el primer quart van sovintejar en el segon. El TGN Bàsquet va ser incapaç de trencar la defensa rival i al descans s’arribava amb 28-20. Però la mala dinàmica va continuar al tercer quart (16-5 de parcial) i les locals van enllestir el triomf.