El cadet femení 04 A no pot aprofitar els bons moments de joc i perd a la pista del CN Sabadell B (66-52)

Updated: novembre 5, 2019

L’equip cadet femení 04 A va perdre a la pista del CN Sabadell B en un partit on les tarragonines van arribar a disputar els millors minuts de tota la temporada. Així, les jugadores que entrena Albert del Rey van sortir molt bé a la pista, amb una gran defensa que provocava mals tirs del rival que permetia sortir al contraatac. En estàtic, la circulació de pilota era molt bona i també hi havia encert des del perímetre. Al final del primer quart, 14-21. Les locals, però, van reaccionar al segon període a còpia de defensa i van retallar diferències fins el 30-33 del descans.

La intensitat defensiva de les sabadellenques les va permetre capgirar la dinàmica del matx (19-4 de sortida) i encara la segona meitat amb més tranquil·litat.