El cadet femení 04 A retroba el camí a la cistella i derrota el CB Igualada (67-48)

Updated: novembre 26, 2019

L’equip cadet femení 04 A va derrotar el CB Igualada en un partit on les liles van anar de menys a més. Així, les visitants es van aprofitar d’un matx d’anada i tornada en el primer quart, amb intercanvi de cistelles per acabar guanyant el primer període (15-16). Amb tot, el TGN Bàsquet es va refer i va trobar en la fluïdesa ofensiva la seva recepta per endur-se el matx. Al descans el marcador mostrava un clar 35-27 i la diferència es va fer més gran en el tercer quart amb un resultat de 47-34.  Tot i la reacció visitant, les tarragonines van sentenciar en el quart període.