El cadet femení 04 A surt amb molta intensitat i derrota el CB Mollet (81-61)

Updated: octubre 23, 2018

El cadet femení 04 A del TGN Bàsquet es va imposar al CB Mollet després d’una molt bona sortida a pista. Així, les noies que entrena Albert del Rey van defensar molt fort i va sortir amb velocitat al contraatac. A més, en atac estàtic es jugava amb criteri i la diferència va arribar als 20 punts en el segon període. El CB Mollet va reaccionar i va escurçar les diferències abans del descans (41-28). Una altra bona sortida al tercer període va donar tranquil·litat a les locals que van saber mantenir l’avantatge.

TGN BÀSQUET   81

CB MOLLET        61

TGN BÀSQUET: Jiménez 21, Barreira 6, Adserias 6, Barrero 8, Torruella 16 – cinc inicial – Moreno 2, Ciurana 10, Fernández 5, Toldrà 6, Cattarin 1. Tirs lliures: 16/36. Triples 3: Jiménez, Barreira i Fernández. Faltes: 29.

CB MOLLET: Vila 11, Camps 8, Olivé 16, Arévalo 16, Jiménez 5- Vilardell, Costa, Masip, Montserrat, Pascual 1, Acesta 2, Pozo 2. Tirs lliures: 19/35. Triples 2: Olivé. 23 faltes. Eliminada: Jiménez (minut 37).

Parcials: 28-15, 14-13, 16-11 i 23-22.

Àrbitres: Beltran i Del Amo