El cadet femení 04 A tanca el rebot i guanya el SESE (46-55)

Updated: abril 2, 2019

El cadet femení 04 A va guanyar el segon partit del cap de setmana en un matx on va notar el cansament d’igual manera que el seu rival, el SESE, perquè el partit suposa l’avançament de la jornada 26. En aquest escenari als dos equips els va costar entrar al matx però les liles van augmentar la intensitat defensiva en el segon període i això les va permetre marcar un parcial de 6-17 (20-29).

El SESE, però, no es va rendir i amb un parcial de 13-0 va capgirar el marcador. Tot i aquesta sortida, el TGN Bàsquet va aturar la davallada i va arribar als últims deu minuts amb un mínim desavantatge (40-37). En l’últim quart, l’equip que entrena Albert del Rey va millorar molt la defensa i, sobretot, el domini en el rebot. Això va permetre aturar els atacs de les locals i sortir ràpidament al contraatac per sumar una nova victòria.

SESE   46

TGN BÀSQUET  55

SESE: Carpio (4), Recort (9), Clavero (6), Florensa (4), Macian (9) -cinc inicial- González (3), Serra, Martin (2), Alzueta (9). Faltes 22, eliminada Macian minut 39. Tirs lliures 7/21. Triples 4: Alzueta 2, González i Claver.

TGN BÀSQUET: Moreno, Jiménez (13), Barreira (2), Adserias (2), Martínez (2) -cinc inicial- Cabré (5), Ciurana (9), Barrero (7), Fernández (6), Torruella (9). Faltes 21. Tirs lliures: 11/28. Triples 2: Jiménez i Torruella.

Parcials: 14-12, 6-17, 20-8 i 6-18.

Àrbitres:Marin i Andres