El cadet femení 04 A té la victòria a tocar però cau contra el CBF Cerdanyola (51-49)

Updated: gener 14, 2020

El cadet femení 04 A va perdre en el seu debut a la màxima categoria del bàsquet català, Preferent A, on es troben els vuit millors equips de Catalunya. El conjunt que entrena Albert del Rey va fer un molt bon partit i només va cedir en el tram final, víctima de la bona defensa local i de les seves pròpies errades.

La defensa va ser un dels principals baluards del TGN Bàsquet per a tenir opcions de victòria. Només la falta d’encert va evitar que les liles marxessin al descans amb un avantatge més gran (25-29) que arribaria, però, en la segona meitat. En el minut 25 de partit el resultat era de 25-36 per les tarragonines però les de Cerdanyola van reaccionar i van eixugar el desavantatge. En els últims deu minuts, la defensa local va embussar l’atac del TGN Bàsquet que va acabar perdent.