El cadet femení 04 A topa amb la intensitat defensiva de l’UE Mataró en la segona meitat (56-40)

Updated: octubre 1, 2019

El cadet femení 04 A Preferent del TGN Bàsquet va perdre contra l’UE Mataró en un partit de dues cares. Així, en els primers vint minuts, les noies que entrena Albert del Rey van ser millors que el seu rival, defensant molt bé i superant amb habilitat la pressió defensiva (fins i tot dos contra un) de les locals a mitja pista. Al descans, 20-30.

En el tercer període tot va canviar. Les mataronines van sortir molt fortes, augmentant la intensitat defensiva al màxim i les tarragonines es van bloquejar. La defensa local es va imposar clarament a l’atac visitant que, per exemple, només va poder fer 10 tirs en tot el quart període.