El cadet femení 04 B comet massa errades i perd contra el Reus Deportiu (53-41)

Updated: febrer 18, 2020

El cadet femení 04 B va perdre contra el Reus Deportiu en un partit on va cometre massa errades. El conjunt lila va fallar molts tirs sota cistella i va perdre moltes pilotes i això va facilitar la tasca de les locals en la segona meitat perquè el matx al descans mostrava un marcador de 19-22. La poca solidesa en el rebot defensiu va permetre les reusenques gaudir de segones opcions de tir però, tot i això, el matx estava igualat. En el quart període la davallada defensiva del TGN Bàsquet va oferir el triomf en safata de plata a les locals.