El cadet femení 04 B defensa amb ungles i dents el mínim avantatge al marcador i venç l’ADT (48-46)

Updated: març 12, 2019

L’equip cadet femení 04 B va aconseguir derrotar l’ADT en un partit molt igualat. Tot i el bon inici de les locals, esplèndides en la defensa pressionant (17-8 al primer quart), les de Torreforta van reaccionar en el segon període i van saber superar l’entramat defensiu local, arribant al descans amb un mínim desavantatge (22-21). En la segona meitat, la igualtat va ser màxima. El TGN Bàsquet va carregar el joc ofensiu al pal baix però en defensa tenia problemes per aturar la direcció de joc rival. Els últims deu minuts van ser d’una lluita sense treva però tot i el petit avantatge local, les liles van mantenir-se fermes i es van endur la victòria.