El cadet femení 04 B fa un gran inici de partit i derrota el Ploms Salle Reus (30-72)

Updated: octubre 8, 2019

L’equip cadet femení 04 B va aconseguir una victòria molt important a la pista del Ploms Salle Reus. L’equip lila va sortir molt fort, amb molta intensitat defensiva i va marcar un parcial de 2-15 en els primers deu minuts que van marcar la resta del matx. La recuperació de pilotes va ser una constant dels primers vint minuts, amb constants contraatacs. Així, el marcador mostrava un clar 11-37 a la mitja part.

La diferència entre els dos equips (parcial de 6-19 en el tercer quart) va provocar una certa relaxació en les files tarragonines en l’últim període i això va evitar un triomf encara més gran.