El cadet femení 04 B fa un gran últim període però perd a la pista del CB Valls (44-40)

Updated: novembre 20, 2018

El cadet femení 04 B va perdre al Joana Ballart en un partit on sempre va anar a remolc del seu rival. La bona defensa plantejada pel tècnic Adrià Adam va permetre recuperar moltes pilotes però les tarragonines van estar molt imprecises en el tir, fallant molts llençaments de camp i tirs lliures i això les van condemnar a anar per sota en el resultat (26-14 al descans). Tot i el desavantatge, el TGN Bàsquet va lluitar i va fer un últim quart molt bo (8-17) gràcies a la inspiració de Company i Castellano, però les vallenques no es van deixar sorprendre i van guanyar el partit.