El cadet femení 04 B paga la seva mala primera meitat i perd contra el Reus Deportiu (64-56)

Updated: febrer 26, 2019

El cadet femení 04 B del TGN Bàsquet va perdre a la pista del Reus Deportiu en un matx on les liles van pagar el seu mal inici. Les noies que entrena Adrià Adam van concedir massa avantatge al seu rival (el TGN Bàsquet perdia per 21 punts de diferència a quatre minuts del descans) i es van veure obligades a fer un esforç enorme per tenir possibilitats de triomf. Malgrat l’esforç, les roig-i-negres van ampliar l’avantatge en el tercer quart però en un últim període fantàstic, el TGN Bàsquet va retallar la distància gràcies a la bona defensa en les línies de passada i el domini en el rebot. Però era massa tard per aconseguir la victòria.