El cadet femení 04 B s’imposa al cadet femení 05 B en el duel d’equips del TGN Bàsquet (46-54)

Updated: octubre 22, 2019

L’equip cadet femení 04 B va vèncer el cadet femení 05 B en el duel d’equips del TGN Bàsquet que es va disputar el passat cap de setmana al pavelló del Sagrat Cor. El conjunt que entrena Laura López, que en aquesta ocasió actuava com a visitant, va aprofitar la feble defensa de les noies que entrena Adrià Adam per obrir una escletxa en el marcador que resultaria definitiva (9-20 al final del primer quart).  Amb tot, l’equip 05 B va reaccionar abans del descans i va evitar un desavantatge més gran (24-30).

La feina de les “visitants” Cattarin i Castellano al pal baix va ser un maldecap constant pel 05 B, com també ho va ser el baix percentatge en tirs lliures (6/21). Malgrat l’esforç de l’equip d’Adrià Adam, el conjunt 04 B va saber mantenir el cap fred, administrar l’avantatge i aconseguir el triomf.