El cadet femení 04 C comet massa errades i perd contra el Bàsquet Teresianes (49-54)

Updated: octubre 8, 2019

L’equip cadet femení 04 C va perdre contra el Bàsquet Teresianes en un partit molt igualat. Les liles, que van iniciar el partit prou bé, van començar a perdre el matx en el tercer quart amb un reguitzell d’imprecisions i errades (10-19 en aquest període per un marcador total de 27-43). Però tot i aquests mals minuts, les jugadores que entrena Ignasi Icart van refer-se de forma admirable i van ajustar molt millor la seva defensa. Les diferències es van començar a escurçar fins a un desavantatge de cinc punts però l’esforç de la remuntada i les errades en els tirs lliures van condemnar les locals.