El cadet femení 04 C encaixa un parcial de 10-0 en els últims cinc minuts i perd contra el CB Salou (52-42)

Updated: abril 30, 2019

El cadet femení 04 C va perdre un partit igualat contra un rival, el CB Salou, que va saber aprofitar les errades de les rivals. Les locals van aprofitar durant molts minuts la seva superioritat física dins de la zona però el matx, ple d’alternatives, va permetre al TGN Bàsquet dominar alguns minuts gràcies a la seva feina, però les errades incomprensibles de les visitants en minuts de domini lila van provocar que el Salou no marxès del partit i en els cinc últims minuts de partit les salouenques van marcar un parcial de 10-0 definitiu.