El cadet femení 04 C fa un bon partit però no pot derrotar l’AE Claret (66-73)

Updated: març 6, 2019

El cadet femení 04 C va fer un dels millors partits del curs contra un dels rivals més potents de la categoria però no va poder sumar la victòria. Tot i això, les liles van plantar cara des de l’inici, fent la millor actuació defensiva del curs i aprofitant les transicions ofensives per agafar les regnes del matx durant molts minuts. En els últims deu minuts, però, les vallenques van aprofitar la seva superioritat física i van marcar un parcial de 13-24 que va ser decisiu per entendre la derrota lila.