El cadet femení 04 C frega la victòria però perd contra l’ADT a la pròrroga (63-59)

Updated: novembre 26, 2019

El cadet femení 04 C va quedar-se a les portes del triomf en la seva visita al pavelló de l’ADT. El conjunt que entrena Ignasi Icart va fer un molt bon partit contra un rival que l’havia vençut clarament en la primera volta. Així, les liles van saber respondre a la defensa intensa de les locals amb una defensa igualment agressiva. El matx va estar ple d’alternatives en el resultat fins que es va arribar a la pròrroga (50-50).  Només les errades puntuals en la passada van evitar el triomf en el temps extra.

ADT                        63

TGN BÀSQUET   59

ADT TORREFORTA: Ilao (4) Sanchez (9), Betancur (6), Sumoy, Artigas (12) – cinc inicial – Asensio, Plaza, Sanchez (4) Rehues (8), Arbo (14), Roldan (6), Gil (4). Tirs Lliures: 9-33. Triples: 1 de Arbo. Faltes: 28 ( Ilao, Betancur, Artigas eliminades).

TGN BÀSQUET: Porras (7), Comes (5), Basterra, Fabregat (6), Lapuente (9) – cinc inicial – Bernat (7), De Juanas (2), Marsal, Martinez (6), Sanroma (15). Tirs Lliures: 7-29. Triples: 3 (2 de Sanroma i 1 de Bernat). Faltes: 24 (Lapuente i Sanromà eliminades).

PARCIALS: 9-13, 10-10 (19-23); 15-16, 16-11 (50-50) i 13-9.

Àrbitre : Olivé.