El cadet femení 04 C millora les seves prestacions però no pot guanyar el Bàsquet l’Arboç (42-33)

Updated: desembre 18, 2018

Seria estrany dir que un equip ha fet el millor partit de la temporada però ha perdut però això és el que li va passar al cadet femení 04 C. El conjunt lila va millorar molt les seves prestacions de partits anteriors però no va poder sumar el triomf, fent una actuació molt regular i constant durant els 40 minuts i només una petita davallada en el tercer període va suposar la derrota.

El primer quart va ser favorable al TGN Bàsquet (8-12) però les locals van intensificar la defensa i van capgirar el resultat. Malgrat la lluita de les liles, la derrota va ser un fet.