El cadet femení 04 C es mostra molt superior al CB Sant Pere i Sant Pau i aconsegueix una victòria contundent (40-113)

Updated: desembre 17, 2019

L’equip cadet femení 04 C del TGN Bàsquet va guanyar de forma demolidora el CB Sant Pere i Sant Pau en un partit amb un únic color, el lila. Les visitants van deixar el partit vist per sentència al descans (en el primer quart, 2-23) però no van afluixar en cap moment i la seva superioritat va permetre ampliar l’avantatge en la segona meitat.

L’altra bona notícia va ser la reaparició de Cons després de dos mesos lesionada. La jugadora del TGN Bàsquet va anotar 15 punts.