El cadet femení 05 A no es mostra prou regular en el seu joc i perd contra el JET (58-67)

Updated: octubre 29, 2019

L’equip cadet femení 05 A va perdre contra l’equip Joventut Esportiva Terrassa (JET) en un partit on la irregularitat de les locals va ser un llast massa gran. Així, el mal inici va condicionar tot el partit. Les visitants van marcar un parcial de 10-23 en el primer període i això va començar a decantar el partit del bàndol terrassenc. El TGN Bàsquet no va estar bé en atac i tampoc en defensa i tot i reaccionar en el segon quart (17-14), va tornar a defallir en el tercer període i va veure com s’escapava el triomf malgrat reaccionar una altra vegada en els últims deu minuts. Era, però, massa tard.