El cadet femení 05 A s’esgota i perd contra el Joviat a la pròrroga (66-73)

Updated: octubre 1, 2019

El cadet femení 05 A que juga la lliga del grup especial de 1r Any va perdre contra el Joviat en un partit molt igualat i que es va decantar del bàndol visitant per culpa del cansament de les tarragonines. El matx es va decidir a la pròrroga i en el temps extra el TGN Bàsquet només va poder encistellar dos punts, mostra del seu esgotament.

En un partit molt intens, les liles van fer un bon matx tant en defensa com en atac però es van trobar un rival molt fort al davant que va saber sobreposar-se quan les coses anaven mal dades (del 19-13 del primer quart al 15-22 del segon parcial).  En aquest ambient d’igualtat, de la lluita de poder a poder, l’aspecte físic va ser determinant.