El cadet femení 05 B contraresta la superioritat física del Manyanet Reus i ja és líder en solitari (49-40)

Updated: març 3, 2020

El cadet femení 05 B continua demostrant el seu bon estat de forma. Les noies que entrena Adrià Adam van derrotar un rival directe al capdavant de la classificació, el Manyanet Reus, un equip que abans d’aquesta jornada tenia el mateix balanç de victòries i derrotes que el TGN Bàsquet. Amb el triomf, les liles queden líders en solitari.

Durant el matx, el conjunt local va saber mantenir la intensitat en el seu joc contra un rival superior físicament. La bona defensa lila durant tot el partit va ser la principal arma del TGN Bàsquet que també va saber aturar les pivots visitants. Així un parcial de 20-13 en el tercer quart va obrir el camí cap al triomf.

La gestió dels últims minuts de les tarragonines va ser exemplar, sense cedir ni un mil·límetre en l’aspecte defensiu.