El cadet femení 05 B ho intenta però cedeix davant la superioritat física del CB Morell (42-73)

Updated: novembre 19, 2019

El cadet femení 05 B va ser víctima d’un equip superior, el CB Morell, que va imposar a més la seva potència física. Així, les visitants no van voler córrer cap mena de riscos i van fer valer la seva força sota els cèrcols ben d’hora. El parcial després dels deu primers minuts era de 8-20, un desavantatge que va créixer fins als 22 punts al descans (22-44). Per molt que ho provaven, les jugadores del TGN Bàsquet no se’n sortien: desencertades en atac i sense la intensitat defensiva necessària van ser víctimes de rivals com Stratulat, que va dominar a plaer.