El cadet femení 05 B referma la bona línia a de joc dels últims partits i derrota el cadet femení 04 B (53-50)

Updated: gener 28, 2020

L’equip cadet femení 05 B es va imposar al cadet femení 04 B en el derbi de la categoria entre equips del TGN Bàsquet. El conjunt que entrena Adrià Adam, que jugava com a local, va fonamentar el triomf en un bon inici de partit. Les del 05 B van sortir molt fortes, defensant molt fort i aprofitant la inspiració ofensiva de Verge per marcar un parcial de 18-10 en el primer període. Amb tot, el conjunt 04 B, entrenat per Laura López, va ajustar millor la seva defensa en el segon període i va ser capaç de retallar diferències (23-21 minut 14) però no va poder capgirar el resultat (31-27 al descans).

La bona dinàmica de les noies del 04 B va continuar en la segona meitat. Les visitants van anotar amb més facilitat però van fallar en un aspecte clau: els tirs lliures. El pobre percentatge des de la línia de personal va impedir l’equip de López remuntar i en el quart i definitiu període el conjunt 05 B va recuperar els millors minuts de joc del primer quart i va imposar-se al seu rival des de la defensa.